Scrum Master, de álles-verbeteraar!

Krijg jij jeuk wanneer iemand zegt dat de Scrum Master er alleen is voor de standaardevents? Vind jij ook dat goede Scrum Masters vooral moet coachen op onderlinge samenwerking binnen en buiten het Scrum team? Overzie jij snel wat moet gebeuren en zorg jij dat zaken hoe dan ook geregeld worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De vacature Scrum Master bij Drive daagt je uit om:

Jij bent een ware álles-verbeteraar, overal zie je kansen om de processen en samenwerkingen te verbeteren, zodat de klant een prachtig product krijgt wat efficiënt is gebouwd, maar ook gemakkelijk in gebruik wordt genomen door andere teams.
Wij geloven erin dat de groei naar high performing teams begint bij een ijzersterke Scrum Master, die continu laat zien waar de groei zit. Om dit echt goed te kunnen doen, maak je alles meetbaar. Niet alleen om de groei van je Scrum Team te laten zien, maar ook om zichtbaar te maken waar de groei zit in de samenwerking met andere teams. Als Scrum Master vind je dit cruciaal, als Driver is dit je levensmotto, de combinatie hiervan is ultiem!

Je weet de juiste balans te maken tussen coach, mentor en pionier, daarbij ben je er niet vies van om zelf je mouwen op te stropen. Regelmatig kom je met nieuwe ideeën om impact te maken. Collega’s hiervoor enthousiast krijgen is geen enkel probleem voor jou. Je weet teamleden te bewegen om buiten hun comfortzone te stappen, want jij weet als geen ander dat groei soms pijn doet. Feedback geven en ontvangen zit in je natuur, je coacht op proces en gedrag. Je zit vol energie, je bent gepassioneerd en je gaat geen uitdaging uit de weg!

Uitblinken in al jouw krachten. Vind je het bijvoorbeeld ook leuk om bezig te zijn met de Academy of met de marketing van Drive? Dan krijg je daar alle ruimte voor.

Je bent goed in:

 • Het helder krijgen van de hulpvraag

 • Processen en patronen die het team niet helpen bespreekbaar te maken

 • Blokkades te identificeren met het team en op te lossen

 • De Product Owner helpen zodat deze zijn werk als een kei kan doen

adventure-attraction-blurry-618545

Drive: jouw nieuwe werkgever?

Drive helpt organisaties door impact meetbaar te maken. Zo verbeteren ze hun processen, producten en samenwerkingen. Kortom, alle collega’s, ook wel Drivers genoemd, zijn ware alles-verbeteraars. Dat begint bij het vaststellen van duidelijke doelen tot het zorgen dat de klant zelfredzaam wordt in de toekomst. Ze werken als klein bedrijf met grote klanten als ABN AMRO, PGGM, MN en Sanquin. Straks met jou als nieuwe Driver? Graag!

De naam zegt het al: hier werken gedreven professionals, met een ambitie om het team te verdubbelen. Drivers zijn ware alles-verbeteraars. Vanuit de locatie van de klant werkt het team elke dag vol energie aan die meetbare succesfactoren. Soms ook aan projecten waarvan ze zelf niet hadden verwacht het ooit te kunnen doen. Dat geeft vertrouwen. Of zoals Kristel van Kollenburg, oprichter Drive het zegt: “Als de wát en waarom sterk zijn, dan is de hóe dat ook.”

Deze vacature Scrum Master bij Drive biedt (o.a.):

 • een bruto maandsalaris vanaf € 2.500,- tot € 5.900,- op basis van een 40-urige werkweek. Afhankelijk van jouw opleidingen en werkervaringen

 • onbeperkt aantal vakantiedagen en 8% vakantiegeld

 • een laptop van de zaak

 • een onbeperkt opleidingsbudget, bijvoorbeeld om alle Agile certificaten te halen

 • een goede bruto mobiliteitsvergoeding

 • een telefoonvergoeding tot maximaal € 50

 • een 50/50 pensioensregeling

Drive jouw nieuwe werkplek?

Neem als Driver plaats achter het stuur om vanuit de driehoek Amsterdam-Rotterdam-Utrecht jouw route te bepalen als Scrum master. Je bent vaak bij klanten te vinden. Toch bezoek je het moderne kantoor in Rotterdam ook. Het kantoor is goed bereikbaar vanuit Den Haag, Dordrecht, Gouda en Zoetermeer. Binnen 10 minuten rijd je met de auto op de A16 of A20. Reis je liever met openbaar vervoer? Op zo’n 10 minuten lopen vind je het metrostation Wilhelminaplein Rotterdam. ”

De ideale Scrum Master voor deze vacature bij Drive brengt mee:

 • een HBO- of WO diploma in een relevante richting

 • zeker 1 jaar ervaring als bijvoorbeeld als Scrum Master, PMO’er, Proces Analist

 • hoge emotionele intelligentie, je bent mens en proces gericht

 • ervaring om stevig in je schoenen te (blijven) staan

 • je durft door te pakken en knopen door te hakken. Je gaat het moeilijke gesprek niet uit de weg

 • analytische en luistervaardigheden zodat je moeiteloos achterhaalt waar de pijn echt zit

 • een gedreven en competitieve mindset. Jij wilt altijd de beste zijn

 • jouw doel is wendbaarheid en een Agile werkwijze, niet de scrum methode op zich. Pragmatisch Scrum toepassen.

Weet jij welke weg je af wil leggen als Driver?
Neem plaats achter het stuur en laten we samen de route bepalen!