Scrum Master, de álles-verbeteraar!

Krijg jij er ook de kriebels van als men zegt dat een Scrum Master alleen faciliterend is naar het Scrum team? Vind jij ook dat goede Scrum Masters veel meer oppakken dan alleen de zaken die binnen het Scrum team van belang zijn? Overzie jij snel wat er moet gebeuren in de gehele keten en zorg jij ervoor dat zaken hoe dan ook gefikst worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent een ware álles-verbeteraar, overal zie je kansen om de processen en samenwerkingen te verbeteren, zodat de klant een prachtig product krijgt wat efficiënt is gebouwd, maar ook gemakkelijk in gebruik wordt genomen door andere teams.
Wij geloven erin dat de groei naar high performing teams begint bij een ijzersterke Scrum Master, die continu laat zien waar de groei zit. Om dit echt goed te kunnen doen, maak je alles meetbaar. Niet alleen om de groei van je Scrum Team te laten zien, maar ook om zichtbaar te maken waar de groei zit in de samenwerking met andere teams.

adventure-attraction-blurry-618545

Jij ziet overal kansen om de samenwerking binnen én tussen verschillende teams te verbeteren. Uiteraard gaat je eerste aandacht uit naar het Scrum Team, maar je verliest het geheel niet uit het oog. Je weet de juiste balans te maken tussen coach, mentor en pionier, daarbij ben je er niet vies van om zelf je mouwen op te stropen. Regelmatig kom je met nieuwe ideeën om impact te maken. Collega’s hiervoor enthousiast krijgen is geen enkel probleem voor jou. Je weet teamleden te bewegen om buiten hun comfortzone te stappen, want jij weet als geen ander dat groei soms pijn doet.

Je bent een kei in het verbinden van collega’s. Feedback geven en ontvangen zit in je natuur, je coacht op proces en gedrag. Je zit vol energie, je bent gepassioneerd en je gaat geen uitdaging uit de weg!

Weet jij welke weg je af wil leggen als Driver? Neem plaats achter het stuur en laten we samen de route bepalen!